Nieuws

Video: zo bouwen we een windpark

De afgelopen weken zijn de eerste heipalen van windpark Nieuwe Hemweg de grond ingegaan. In totaal worden er 156 heipalen voor de 6 windmolens aangebracht. Benieuwd wat de volgende stappen zijn bij de bouw van een windpark? Bekijk onderstaande video!


Eerste windturbine geplaatst

Wie regelmatig op of in de buurt van het Westelijk Havengebied komt, heeft hem misschien al zien staan:...

Alle funderingen zijn gereed

Op vrijdag 16 oktober is de zesde en laatste fundering van Windpark Nieuwe Hemweg gereed gemaakt. De zes...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Tot 2019 heetten we Nuon. Inmiddels is onze naam Vattenfall, net zoals ons moederbedrijf. In Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot Brittannië, Frankrijk en Noorwegen werken we met 20.000 collega’s aan een duidelijk doel: een fossielvrij leven binnen één generatie realiseren.