Nieuws

Video: zo bouwen we een windpark

De afgelopen weken zijn de eerste heipalen van windpark Nieuwe Hemweg de grond ingegaan. In totaal worden er 156 heipalen voor de 6 windmolens aangebracht. Benieuwd wat de volgende stappen zijn bij de bouw van een windpark? Bekijk onderstaande video!


Nieuwsbrief februari

We houden je op graag de hoogte van de ontwikkelingen van Windpark Nieuwe Hemweg. In deze nieuwsbrief blikken...

Eerste windturbine geplaatst

Wie regelmatig op of in de buurt van het Westelijk Havengebied komt, heeft hem misschien al zien staan:...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Tot 2019 heetten we Nuon. Inmiddels is onze naam Vattenfall, net zoals ons moederbedrijf. In Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot Brittannië, Frankrijk en Noorwegen werken we met 20.000 collega’s aan een duidelijk doel: een fossielvrij leven binnen één generatie realiseren.