Nieuws

Video: zo bouwen we een windpark

De afgelopen weken zijn de eerste heipalen van windpark Nieuwe Hemweg de grond ingegaan. In totaal worden er 156 heipalen voor de 6 windmolens aangebracht. Benieuwd wat de volgende stappen zijn bij de bouw van een windpark? Bekijk onderstaande video!


Starten met heien

De bouw van het windpark krijgt steeds meer vorm. Een aantal weken terug is de heistelling gearriveerd en...

Overleggen over omleidingen

De bouwwerkzaamheden voor dit project stemmen wij doorlopend af met Port of Amsterdam. Hoe gaan we om met...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Tot 2019 heetten we Nuon. Inmiddels is onze naam Vattenfall, net zoals ons moederbedrijf. In Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot Brittannië, Frankrijk en Noorwegen werken we met 20.000 collega’s aan een duidelijk doel: een fossielvrij leven binnen één generatie realiseren.