Nieuws

Spoorwegwetvergunning onherroepelijk verklaard

Windpark Haringvliet

Op donderdag 4 november 2019 heeft Vattenfall een onherroepelijke Spoorwegwetvergunning ontvangen van ProRail voor Windpark Nieuwe Hemweg. Deze vergunning is verplicht om werkzaamheden uit te voeren bij een spoorweg. Ook als het windpark straks operationeel is hebben we deze vergunning nodig.

Door het ontvangen van deze vergunning kunnen we binnenkort aan de slag met de bouw van zes windmolens tussen de Nieuwe Hemweg en Westhavenweg. Op dit moment bereiden we de bouwwerkzaamheden in detail voor. We houden je graag op de hoogte van de werkzaamheden. Houd deze website in de gaten of schrijf je in op de nieuwsbrief. Dat kan via het formulier onderaan deze website.


Windpark Nieuwe Hemweg geopend

Vattenfall, NS en ProRail hebben samen windpark Nieuwe Hemweg geopend. Afgelopen maanden bouwde Vattenfall zes windturbines op het...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Tot 2019 heetten we Nuon. Inmiddels is onze naam Vattenfall, net zoals ons moederbedrijf. In Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot Brittannië, Frankrijk en Noorwegen werken we met 20.000 collega’s aan een duidelijk doel: een fossielvrij leven binnen één generatie realiseren.