Nieuws

Spoorwegwetvergunning onherroepelijk verklaard

Windpark Haringvliet

Op donderdag 4 november 2019 heeft Vattenfall een onherroepelijke Spoorwegwetvergunning ontvangen van ProRail voor Windpark Nieuwe Hemweg. Deze vergunning is verplicht om werkzaamheden uit te voeren bij een spoorweg. Ook als het windpark straks operationeel is hebben we deze vergunning nodig.

Door het ontvangen van deze vergunning kunnen we binnenkort aan de slag met de bouw van zes windmolens tussen de Nieuwe Hemweg en Westhavenweg. Op dit moment bereiden we de bouwwerkzaamheden in detail voor. We houden je graag op de hoogte van de werkzaamheden. Houd deze website in de gaten of schrijf je in op de nieuwsbrief. Dat kan via het formulier onderaan deze website.


Nieuwsbrief februari

We houden je op graag de hoogte van de ontwikkelingen van Windpark Nieuwe Hemweg. In deze nieuwsbrief blikken...

Eerste windturbine geplaatst

Wie regelmatig op of in de buurt van het Westelijk Havengebied komt, heeft hem misschien al zien staan:...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Tot 2019 heetten we Nuon. Inmiddels is onze naam Vattenfall, net zoals ons moederbedrijf. In Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot Brittannië, Frankrijk en Noorwegen werken we met 20.000 collega’s aan een duidelijk doel: een fossielvrij leven binnen één generatie realiseren.