Nieuws

Overleggen over omleidingen

De bouwwerkzaamheden voor dit project stemmen wij doorlopend af met Port of Amsterdam. Hoe gaan we om met wegafzettingen? Welke procedure volgen we? En hoe leiden we het verkeer om?

Al deze vragen verwerken we in een verkeersplan. Dat plan maken we samen met onze aannemer Van Hattum en Blankevoort en Port of Amsterdam. Zodat we al onze werkzaamheden voor Windpark Nieuwe Hemweg veilig kunnen uitvoeren. Naast een verkeersplan maken we ook een hijsplan. Daarin leggen we vast wanneer we de windmolens oprichten. We onderzoeken wat de werkzaamheden gaan betekenen voor bedrijven in de omgeving en we minimaliseren de hinder voor deze bedrijven.


Video: zo bouwen we een windpark

De afgelopen weken zijn de eerste heipalen van windpark Nieuwe Hemweg de grond ingegaan. In totaal worden er...

Starten met heien

De bouw van het windpark krijgt steeds meer vorm. Een aantal weken terug is de heistelling gearriveerd en...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Tot 2019 heetten we Nuon. Inmiddels is onze naam Vattenfall, net zoals ons moederbedrijf. In Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot Brittannië, Frankrijk en Noorwegen werken we met 20.000 collega’s aan een duidelijk doel: een fossielvrij leven binnen één generatie realiseren.